Geen objecten gevonden

Voorbereiding eindinspectie Landtong

Om jouw eindinspectie soepel en snel te laten verlopen kun je via dit formulier eventuele gebreken in jouw woning doorgeven. 

Nadat je het formulier hebt ingevuld en verzonden, kun je jouw sleutels achterlaten in brievenbus 2-008. Binnen een week zullen we daarna jouw woning bezoeken om de eindinspectie definitief te maken.

Voorbereiding eindinspectie

Contactgegevens
Adres
Algemene indruk woning

Graag ontvangen we enkele foto's van de verschillende ruimtes van jouw woning om een goede indruk te krijgen van de algemene staat van jouw woning. Zorg je dat de foto's duidelijk zijn?

Keuken
Badkamer
Woon/slaapkamer
Gebreken aan de woning
Zijn er gebreken aan de woning?*

Geef hier aan welke gebreken je in jouw woning geconstateerd hebt. Doe dit puntsgewijs, en indien je een gebrek al eerder bij ons hebt gemeld, vermeld dan ook de referentie.

Ook ontvangen we graag een foto van het desbetreffende gebrek.

Sleutel
Sleutel inleveren*

Alles ingevuld? Dan kun je naar de volgende stap om het formulier te verzenden.

Let op! Het formulier is pas verzonden als je ook op de volgende overzichtspagina op de knop verzenden drukt. Kom je niet op een overzichtspagina, dan zijn de bijlagen waarschijnlijk te groot. Pas deze aan en probeer het formulier dan nogmaals te verzenden.

Na verzending ontvang je van ons ook een bevestiging per email. Mogelijk komt deze bevestiging in jouw spam-folder binnen, dus houd ook die even in de gaten.

Na ontvangst van jouw formulier zullen we de eindinspectie verder afronden.

Deel deze pagina