Geen objecten gevonden

Contract opzeggen

Je kunt jouw contract eenvoudig opzeggen via jouw persoonlijke pagina of de My Plaza app. Op deze manier weet je zeker dat je jouw contract op de juiste manier opzegt.

 • 1

  Minimaal 1 maand van tevoren

  Houd er rekening mee dat onze overeenkomst minimaal 1 maand en maximaal 3 maanden voor de einddatum van het contract opgezegd kan worden. Je kunt iedere dag van de maand opzeggen.

  Wil je eerder opzeggen dan volgens jouw contract mogelijk is? Dat kan, maar dan zijn we wel genoodzaakt om een boete van €250 in rekening te brengen. 

   

 • 2

  Eindopname

  Bij de eindopname controleren we of de woning volgens afspraak is opgeleverd.

  Je kunt deze checklist gebruiken om er zeker van te zijn dat je jouw ruimte volgens afspraak achterlaat:

 • 3

  Sleutels inleveren

  Je levert de sleutels in op de datum en de manier die je met onze medewerkers hebt afgesproken. Waar en wanneer je de sleutels inlevert staat vermeld op de bevestigingsbrief van jouw opzegging.

 • 4

  Eindafrekening

  Je ontvangt van ons een vertreknota waarop de eindafrekening staat. Openstaande bedragen worden altijd met de eindafrekening verrekend. Dit laatste geldt voor eventuele kosten als de ruimte niet volgens afspraak wordt opgeleverd.

 • 5

  Waarborgsom

  We zullen de waarborgsom, die je aan het begin van jouw contract betaald hebt, binnen twee weken terugbetalen. 

  Let op!

  • Het is niet toegestaan om de waarborgsom zelf te verrekenen met eventueel openstaande bedragen.
  • Om de waarborgsom terug te kunnen betalen is het wel belangrijk dat jouw rekeningnummer bij ons bekend is. Je kunt dit delen of aanpassen via jouw betaalgegevens.
 • 6

  Eindafrekening servicekosten

  Jaarlijks ontvang je uiterlijk eind juli een overzicht van de werkelijke servicekosten van het afgelopen kalenderjaar en verrekenen we de reeds betaalde voorschotten. Zo ook nadat je verhuist bent. Tijdens de eerstvolgende afrekening servicekosten ontvang je van ons jouw eindafrekening servicekosten over de periode van het jaar dat je bij ons gehuurd hebt.

Deel deze pagina