Contract opzeggen

Je kunt jouw contract eenvoudig opzeggen via jouw persoonlijke pagina of de My Plaza app. Op deze manier weet je zeker dat je jouw contract op de juiste manier opzegt.

Inloggen

Stap

1

MINIMAAL 1 MAAND VAN TEVOREN

Houd er rekening mee dat onze overeenkomst minimaal 1 maand en maximaal 3 maanden voor de einddatum van het contract opgezegd kan worden. Je kunt iedere dag van de maand opzeggen.

Wil je eerder opzeggen dan volgens jouw contract mogelijk is? Dat kan, maar dan zijn we wel genoodzaakt om een boete van €250 in rekening te brengen. 

Huur je op Limapad via het Utrecht University Reserved Accommodation Programme dan heb jij jezelf gecommitteerd aan een bepaalde huurperiode met een gefixeerde einddatum.
Wil je toch eerder opzeggen? Dan verzoeken wij je vriendelijk namens de universiteit om een kandidaat voor je woning aan te dragen.

Stap

2

EINDOPNAME

Bij de eindopname controleren we of de woning volgens afspraak is opgeleverd.

Je kunt deze checklist gebruiken om er zeker van te zijn dat je jouw ruimte volgens afspraak achterlaat:

  • Checklist Eindopname

Stap

3

SLEUTELS INLEVEREN

Je levert de sleutels in op de datum en de manier die je met onze medewerkers hebt afgesproken. Waar en wanneer je de sleutels inlevert staat vermeld op de bevestigingsbrief van jouw opzegging

Stap

4

EINDAFREKENING

Je ontvangt van ons een vertreknota waarop de eindafrekening staat. Openstaande bedragen worden altijd met de eindafrekening verrekend. Dit laatste geldt voor eventuele kosten als de ruimte niet volgens afspraak wordt opgeleverd.

Stap

5

Waarborgsom

We zullen de waarborgsom, die je aan het begin van jouw contract betaald hebt, binnen twee weken terugbetalen. 

Let op!

  • Het is niet toegestaan om de waarborgsom zelf te verrekenen met eventueel openstaande bedragen.
  • Om de waarborgsom terug te kunnen betalen is het wel belangrijk dat jouw rekeningnummer bij ons bekend is. Je kunt dit delen of aanpassen via jouw betaalgegevens.

Stap

6

Eindafrekening servicekosten

Jaarlijks ontvang je uiterlijk eind juli een overzicht van de werkelijke servicekosten van het afgelopen kalenderjaar en verrekenen we de reeds betaalde voorschotten. Zo ook nadat je verhuist bent. Tijdens de eerstvolgende afrekening servicekosten ontvang je van ons jouw eindafrekening servicekosten over de periode van het jaar dat je bij ons gehuurd hebt.