Buitengesloten

Heb je jezelf buitengesloten of is jouw sleutel kapot / kwijt waardoor je jouw woning niet meer in kunt? Dan zijn de te nemen acties en kosten afhankelijk van het type slot dat jouw woonruimte heeft.

Om jou in het geval van een buitensluiting goed en snel van dienst te kunnen zijn, werken wij samen met enkele gerenomeerder partners, die jou kunnen helpen met het openen van jouw deur. Zo hoef je zelf niet op zoek naar een betrouwbare partij en weet je vooraf precies wat de kosten zullen zijn.

ILOQ

Heb je een ILOQ slot dan zijn de kosten voor het openen van jouw deur in principe €75. Maar let op, als jouw sleutels aan de binnenkant van de deur nog op het slot zitten dan moet de hele cylinder uitgeboord worden, en zijn de kosten €360.

Wat te doen als je bent buitengesloten?  Neem dan contact op met onze hulpdienst via +31 (0)88 226 35 18 en geef duidelijk aan dat het om een ILOQ slot gaat. Je betaalt direct (d.m.v. een overboeking) aan de monteur die langs komt om jou te helpen. Blijkt dat je toch geen ILOQ hebt, is dat jouw verantwoordelijkheid en is teruggave van de gemaakte kosten niet mogelijk.

MECHANISCHE CYLINDER

Heeft jouw woning een slot met een mechanische cilinder dan zijn de kosten van een buitensluiting €285.

Wat te doen als je bent buitengesloten? Ook hiervoor hebben we een vaste onderhoudspartner die jou kan helpen met het openen van jouw slot. Neem contact op met onze hulpdienst via +31 (0)88 226 35 18, zodat zij een aannemer kunnen inschakelen om jou te helpen. De kosten voor openboren van jouw slot betaal je direct aan onze partner, ook als het in de tussentijd alweer gelukt is om de deur te openen.