Over Plaza Resident Services

WIJ ZIJN PLAZA RESIDENT SERVICES, EN WIJ GEVEN JOU DE THUISBASIS EN DE VRIJHEID OM EEN BRUISEND STADSLEVEN TE LEIDEN.

Het vinden van een nieuwe woning is op de een of andere manier het begin van een nieuw leven: of het nu vanwege een nieuwe carrière is of omdat je voor het eerst het ouderlijk huis verlaat, het gaat erom dat je van een nieuwe plek je thuis kunt maken.

Wij bieden slimme stedelijke woonoplossingen aan studenten en starters, en begeleiden je op jouw reis naar het vinden van die plek om het je thuis te maken.

Micro living, de nieuwe trend in wonen

Onze vooruitstrevende micro-living oplossingen zijn perfect voor een nieuwe generatie jonge professionals, starters, expats of studenten, die op zoek zijn naar betaalbare woonruimte in een stedelijke omgeving. Niet per se groot, maar wel comfortabel, van alle gemakken voorzien en dicht bij het openbaar vervoer. Volledig gemeubileerde studio's en appartementen met een slimme combinatie van privé ruimtes, gemeenschappelijke ruimtes en gedeelde voorzieningen. Een kant-en-klare plek waar je zo in kunt trekken. Je hoeft alleen je persoonlijke spullen toe te voegen om er je eigen thuis van te maken.

Bovendien hechten wij veel belang aan het sociale aspect van het samenleven. We bieden niet alleen een kamer om te wonen, onze complexen beschikken ook over ruimtes waar mensen kunnen socializen. Dit varieert van een gedeelde keuken tot een game room, van gemeenschappelijke studiefaciliteiten tot een open binnenplaats.

Hoogwaardige inrichting

Onze woonoplossingen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De afwerking, de stoffering en het meubilair, het zijn allemaal hoogwaardige producten. Als bewoners betaal je hiervoor een betaalbaar bedrag per maand. In ruil daarvoor heb je alles voor jezelf, je eigen keuken en je eigen badkamer.

Mosaic World

Wij maken deel uit van Mosaic World, een samenwerking van verschillende divisies met als doel om het stedelijk wonen opnieuw vorm te geven. Wij zijn de one-stop shop voor betaalbare woningen in diverse en levendige steden.